Verrijdbare tribunes

Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS beschikt over 4 verrijdbare tribunes, met elk 3 rijen van 9 zetels. De capaciteit is dus 3 x 9 = 27 zetels per tribune. In totaal kunnen dus met alle vier de tribunes 108 personen een zitplaats krijgen. De tribunes worden onderhouden door de vereniging en jaarlijks in opdracht van de gemeente Sint-Michielsgestel voor de veiligheid gekeurd door de Nijha. Het merk, bouwjaar en/of producent van de tribunes zijn bij ons niet bekend. 

De vereniging verhuurt de tribunes in weekenden dat wij ze zelf niet nodig hebben. Daarvoor is een online formulier beschikbaar op deze website, waarin ook het verhuur-reglement opgenomen is.

Huur de tribunes voor uw evenement

Afmetingen

De tribunes zijn 440 cm breed, 192 cm diep en 90cm hoog (zonder de rugleuning). De rugleuning achter de bovenste zit-rij is afneembaar. Je kan ze verrijden, er zitten wielen op de achterkant. Achterover gekanteld, dan staan ze dus op hun wielen, dan zijn ze dus 90 cm breed, 440 cm lang en 192 cm hoog. Zie de foto's hieronder:

tribunes01

tribunes02

Beschikbaarheid

De vereniging gebruikt de tribunes voor de topdivisie-wedstrijden op ruim 10 zaterdagavonden per jaar. Daarnaast zullen de tribunes gebruikt worden bij volleybaltoernooien en andere belangrijke wedstrijden. Zie hier voor het speelschema van de topdivisie wedstrijden.

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website