Betrokken
Weten wat er speelt in je club

D2 op goede weg naar 2e plaats

Woensdag 28 maart speelde HLB vanDdaal/DS 2 tegen Sic Pugno DS 1.

Deze wedstrijd was een inhaalwedstrijd, omdat Sic Pugno zich een paar weken eerder had afgemeld vanwege "code geel".

De eerste set begonnen we al meteen goed met een sterke basis: Loes en Susan op de passer-loper, Solfee en Anouk op het midden, Gwyneth als spelverdeler, Anne op de diagonaal en Marloes als libero. De eerste set liep goed met een paar mooie aanvallen van Anne Schenk. Sic Pugno haalde nog wel een paar puntjes binnen waardoor we de set maar net wonnen (25-22).

Op de helft van de tweede set werd Zoë gewisseld voor Susan en maakte meteen en paar puntjes. De rest bleef staan. Solfee stond lekker te blockeren waardoor ze 3 killblocks achter elkaar maakte. De set wonnen we daarom ook met gemak met 25-16.

De derde set kwam Lobke erin voor Anne en de rest bleef staan. Doordat Gwyneth mooi varieerde met haar setjes, hing er geen block waardoor de aanvallers mooie ballen konden slaan. De set eindigde daarom ook weer met 25-16.

Ook de laatste set werd gewonnen door dames 2 met 25-22.

Aan gekomen bij de laatste 4 punten werd Lobke gewisseld voor Anne. Dit was de laatste wedstrijd voor Lobke van dit seizoen, want zij gaat voor haar studie naar Barcelona. We zullen haar heel erg missen!

Met 5 punten op een woensdagavond binnen gehaald te hebben, kunnen we het Paasweekend in.

Met Pasen spelen we geen wedstrijd. De volgende wedstrijd is een thuiswedstrijd op 7 april om 14.45uur. Komen jullie ons aanmoedigen?

Zoë

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website