Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 wint met 3-1 van Zuvo D1

Dames 2 naar Zundert. Helaas, zonder Zoë die bij dames 1 mee moest en Noor die stage had. 

De eerste set begonnen we met Suus en Loes op de passer-loper, Anouk en Solfee op midden, Gwyneth als spelverdeelster, Anne op de diagonaal, en natuurlijk Marloes als libero. Met service druk en goede aanvallen werd de eerste set makkelijk binnen gehaald met 13-25.

De tweede set kwam Julia er in voor Gwyneth en de rest bleef staan. Met wat meer fouten aan eigen kant en wat meer weerstand van de tegenstander werd het ons wat moeilijker gemaakt. Maar uiteindelijk ligt het voordeel aan de kant van HLB en winnen we ook deze set met 19-25.

De derde set werd weer gestart met dezelfde opstelling als de eerste sets. Deze set begonnen we minder sterk. En stonden we met 6 punten achter, maar door een fantastische service reeks van Solfee, werd dat weer bij getrokken en wisten we ook deze set weer binnen te halen met 20-25.

De laatste set kwamen Lobke er in de rest bleef weer staan. Ook deze stand werd het ons moeilijk gemaakt door ene goeie service van de tegenstander, maar ook door eigen fouten. Maar helaas konden we het niet meer bij trekken en moesten we de set afgeven aan de tegenstander met een stand van 25-20. 

Met vier punten kunnen we weer terug naar Den Dungen, en ons voorbereiden op de volgende wedstrijd. Komen jullie ons aanmoedigen ? Komende woensdag om 21.00 in de Misse tegen Sic Pugno. 

Anne Schenk

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website