Heren 1 wint van VCN

De mannen van VCN heren 1 waren afgelopen zaterdag de tegenstanders van heren 1. De tegenstanders uit Capelle aan den Ijssel won tot zaterdag alle eerdere ontmoetingen tussen de twee middenmoters uit de nederlandse topdivisie. Omdat de top 3 al een aantal punten is uitgelopen werd dit een strijd om de 4e plek, met een punt voorsprong is deze nu voor HLB. Met nog 3 wedstrijden te gaan kijkt heren 1 uit naar een mooie afsluiting van het seizoen, er zal nog uit gespeeld worden tegen VCV Veenendaal en Webton Hengelo. Als laatste zal DIO Bedum proberen in brabant een overwinning te behalen. Tot nu toe blijkt dat het "bij ons in brabant" toch heel lastig is om te winnen, daar was afgelopen zaterdag weer een mooi voorbeeld van. Er kan nog steeds gezegd worden dat er dit seizoen pas een keer thuis werd verloren. 

Aan beide kanten was het niet altijd even mooi, zo zag het in grote getale aanwezige publiek set 2 en 3 naar de mannen van vcn gaan. Echter zagen ze ook set 1, set 4 en de belangrijke 5e set naar het thuisspelende team gaan. Een wedstrijd waarin vooral de service en de blokkering een belangrijke rol speelden ontwikkelde zich tot een waar volleybal gevecht waar er tot het laatste punt werd geknokt  voor de winst. De setstanden laten dan ook zien dat het allemaal niet vanzelf ging. Met setstanden: 25-22, 20-25, 23-25,25-17 en 15-13 bleef het grootste deel van de punten in Den Dungen. 

Komend weekend zal heren 1 niet op zaterdag maar op zondag aantreden, de blauw gele (hè dat klinkt bekend) van Webton zullen de tegenstanders zijn in sporthal Veldwijk in Hengelo. 

Voor de mensen die op zondag middag rustig op de bank zitten en graag een (sub)topper in de topdivisie willen zien zal er uiteraard weer een livestream worden verzorgd. 

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website