Heren 1 scoort laatste punt

Afgelopen zaterdag was Webton hengelo de tegenstander van heren 1. In een rustige sporthal de Misse kreeg heren 1 een lastige opdracht, het laatste punt scoren tegen de nummer 2 van de topdivisie. In een wedstrijd gevuld met mooie acties werd er gewonnen. Einduitslag: 3-1 voor HLB van Daal/DS

Set 1 en 2 begonnen voortvarend waarin heren 1 eigenlijk vanaf het eerste tot en met het laatste punt de overhand had. Met hoge servicedruk werd het de mannen uit Hengelo moeilijk gemaakt om een goede aanval op te zetten, zodra er wel een goede pass was stond daar gelukkig een klein muurtje tegenover. Met goed spel wist heren 1 de eerste twee sets binnen te slepen, standen: 25-20 en 25-22.

In set 3 zakte het even als een kaartenhuis in elkaar, de passlijn van heren 1 had tijdelijk geen antwoord op het servicekanon van Webton. Door de tijdelijke storing in de tot nog toe goed geoliede machine van Den Dungen keek heren 1 al snel tegen een achterstand aan. Deze werd niet meer goedgemaakt en op den duur zelfs uitgebreid. Eindstand: 25-19. 2-1 in sets voor. 

Set 4 begon twijfelachtig, wat foutjes aan beide kanten van het net zorgde er voor dat het publiek volleybal te zien kreeg wat qua niveau niet perse hoog was, maar wel erg vermakelijk. Strijd werd door beide teams geleverd, waarin heren 1 toch net telkens de overhand had. Richting het einde van de set kwam daar het moment aan waarop iedereen had zitten wachten: Welk team gaat het laatste punt binnen slaan? Volgens goed gewaardeerde bronnen win je zo namelijk een wedstrijd, het laatste punt scoren.

Deze succesformule heeft Lars Bouten blijkbaar aan het denken gezet, op de stand 23-23 sloeg hij er niet een... maar twee binnen de lijnen. Naar eigen zeggen: wie de laatste twee punten scoort, wint sowieso. 

Met deze winst werden de 3 punten in Den Dungen gehouden, de gasten konden zonder punten weer naar huis toe. 

Volgend weekend treed HLB van Daal/DS aan tegen SV dynamo heren 2, de wedstrijd zal plaatsvinden om 16.30 in het omnisport te Apeldoorn.
Voor het publiek dat graag vanuit hun warme woonkamer naar de wedstrijd kijkt, er zal wederom een livestream geregeld worden!

 

 

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website