HLB van Daal/DS verliest van Webton Hengelo

Afgelopen zaterdag speelde de mannen van HLB van Daal/DS tegen Webton Hengelo. De mannen uit Hengelo stonden op dat moment op de 6e plaats, één plek onder de mannen uit Den Dungen. De wedstrijd werd gespeeld in een mooie ambiance met veel publiek.

De 1e set begon HLB van Daal/DS niet goed, al snel keek de thuisploeg tegen een achterstand aan. Het lukte de mannen uit Den Dungen niet om een goede side-out te draaien. Daarnaast ontbrak het aan alle facetten aan scherpte. Webton Hengelo speelde prima, het maakte weinig fouten en ging goed om met de kansen die ze kregen. Ondanks het minder spel ontbrak het bij HLB van Daal/DS ook aan enthousiasme. Er was geen beleving en energie in het veld, hierdoor was het moeilijk om in de wedstrijd te komen. De eerste set ging overtuigend naar Webton Hengelo met 17-25.

In de 2e set moest HLB van Daal/DS meer energie geven. Er moest beleving in het spel komen en de afgesproken afspraken moesten nagekomen worden. Maar ook in de 2e set lukte het HLB van Daal/DS niet om dit op tafel te leggen. Het ontbrak weer aan scherpte en de thuisploeg straalde niet uit dat het wilde winnen. Ook de tweede set ging overtuigend naar Webton Hengelo met 16-25.

In de 3e set keken de mannen van HLB van Daal/DS snel tegen een achterstand aan. Het lukte de mannen echter wel om de achterstand weg te werken. Richting het einde van de set gingen beide ploegen gelijk op. De mannen uit Den Dungen straalde meer vechtlust uit. Maar Webton Hengelo speelde de hele wedstrijd stabiel. De uitploeg zat veel beter in de wedstrijd. Hierdoor pakte de mannen uit Hengelo ook de 3e set, deze keer met 25-27.

Het 3-0 verlies zorgt ervoor dat HLB van Daal/DS daalt op de stand. Heren 1 staat momenteel op een 6e plek. Door het verlies kan het de ambitie om alsnog 3e te eindigen wel vergeten. Aankomende zaterdag speelt HLB van Daal/DS Heren 1 uit tegen CAS-CRM / ZVH Heren 1 in Zevenhuizen.

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website