Beachvolleybaltoernooi 22 juni 2019!

Hebben jullie ook zo'n zin om de zon weer te begroeten en lekker met je voetjes in het zand te zitten samen met een drankje in je hand kijkend naar een potje beachvolleybal? Nou niet getreurd, want het Beachtoernooi 2019 staat weer voor de deur! Zin in een sportieve dag en een dikke party?

Geef je dan op voor het HLB Van Daal/DS Beachvolleybaltoernooi in Den Dungen op zaterdag 22 juni 2019!

Je kunt je samen met je team opgeven voor een van de onderstaande niveaus:...
- Laag 4 x 4 gemengd*, inschrijfgeld € 20,- per team.
- Midden 3 x 3 gemengd**, inschrijfgeld € 20,- per team.
- Hoog 2 x 2 heren, inschrijfgeld € 20,- per team.
- Hoog 2 x 2 dames, inschrijfgeld € 20,- per team.
*Mocht je niet op volleybal zitten, dan kun je toch meedoen; schrijf je dan in voor niveau 'laag'.
**Mocht je wel een beetje balgevoel hebben geef je dan op voor niveau 'midden'. Bij voldoende aanmeldingen kijken wij naar een juiste niveau/man/vrouw team-indeling/verdeling.

Inschrijven kan vanaf de leeftijd van 15 jaar. Geef je op door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Vermeld daarin:
- de teamnaam
- het niveau
- je contactgegevens

Maak hierna het inschrijfgeld over naar H.J.M.A. Pennings NL56RABO0106973460 en vermeld daarbij je teamnaam.
Inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld ontvangen is.

59884848 2357699787629311 1643833380321624064 n