Volgende versterking HLB Van Daal/DS Heren 1: Max Donker

Toen aan het einde van het seizoen intern bekend werd dat er spelers waren die HLB Van Daal/DS Heren 1 zouden gaan verlaten zijn we in samenspraak met het technische kader rondom Heren 1 direct opzoek gegaan naar waardige vervangers. Via dit bericht kunnen we melden dat we de eerste hebben gevonden, hij luistert naar de naam Max Donker.

Max Donker
Geheel volgens traditie zijn we eerst binnen de eigen vereniging gaan kijken. We hebben immers als doel om zo veel mogelijk spelers binnen de lijn door te laten stromen, zolang dit niet ten koste van het beoogde niveau gaat. Joël Kling, Job Groenendaal, Maarten Bartels en Tom Koops hebben op deze manier eerder al de stap van Heren 2 naar Heren 1 gemaakt en nu is het de beurt aan Max.

Omdat Max al bijna heel zijn leven bij HLB Van Daal/DS speelt behoeft hij geen introductie. Nou, een hele korte dan. Max is bij Jongens C begonnen met volleyballen. Via de verschillende jongensteams is hij bij de heren terecht gekomen. In 2016 maakte Max deel uit van het Jongens A team waarmee we zowel het NOJK als de beker wisten te winnen. Vanaf dat seizoen speelt Max bij Heren 2. In de afgelopen seizoenen heeft hij zijn steentje bijgedragen aan de promotie naar de 2de divisie en uiteindelijk het afdwingen van een PD-plek naar de 1ste divisie. Helaas is het, ondanks dat we ons kranig hebben geweerd, niet gelukt om deze promotie ook daadwerkelijk af te dwingen, maar dit geheel ter zijde.

Op basis van de afgelopen seizoenen bij Heren 2 en hetgeen Max tijdens de trainingen en bekerwedstrijd van Heren 1 heeft laten zien zijn wij ervan overtuigd dat hij toe is aan zijn volgende stap. Omdat dit aansluit bij zijn ambitie willen wij hem graag de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen als passer-loper op Topdivisie niveau. Los van dat we hiermee een opengevallen plek invullen zijn we erg blij dit met iemand te kunnen doen die van kinds af aan in De Dungen heeft gevolleybald. We wensen Max dan ook veel succes maar vooral plezier de komende seizoenen in Heren 1.