HLB Van Daal/DS verhoogt aandeel in de Eredivisie

Nadat bij de laatste thuiswedstrijd al bekend werd dat 3 spelers de stap naar de eredivisie gingen maken is daar gisteren nummer 4 aan toegevoegd. Zoals gezegd zijn we als Technische Commissie erg trots dat we spelers zo goed begeleiden dat de eredivisieclubs ervoor in de rij staan.

De volgende spelers maken volgend seizoen hun opwachting in de eredivisie:

SSS

Als eerste Job Groenendaal, na heel zijn leven bij HLB Van Daal/DS te hebben gevolleybald gaat hij de overstap maken naar Advisie/SSS uit Barneveld. Daar gaat hij de strijd aan om een basisplaats en vaste waarde op de diagonaal te worden. Dit doet hij niet alleen want hij wordt vergezeld door Tom Koops die daar op zijn kunsten aan de buitenkant gaat vertonen. We wensen beide veel succes en verwachten dat Advisie/SSS volgend seizoen met deze versterkingen voor een plek in de kampioenspoule kan gaan strijden.

Taurus

Naast deze twee gasten gaat ook onze aanvoerder Finn Frielink zijn geluk in de eredivisie beproeven. Hij maakt de overstap naar SV Land/Taurus uit Houten. Finn heeft er na zijn avontuur in België nooit een geheim van gemaakt dat hij de ambitie had om dit nog eens te proberen. Bij SV Land/Taurus had hij het goede gevoel en gaat hij de concurrentie op de passer-loper positie aan. We wensen Finn veel succes en hebben er alle vertrouwen in dat SV Land/Taurus met hem erbij de volgende stap richting de Top 3 kan gaan zetten.

Vocasa

En “last but not least” is deze week ook bekend geworden dat onze libero Nils Fleuren een stap omhoog gaat doen. Hij blijft wel het dichtst in de buurt want hij gaat Vocasa uit Nijmegen versterken. Met Nils halen ze in Nijmegen het nodige kunst- en vliegwerk in huis en is spektakel gegarandeerd. We wensen Nils veel succes en verwachten dat Vocasa met hem erbij ervoor gaat zorgen dat we volgend seizoen 4 leden van de HLB-familie in de kampioenspoule in actie zien gaan komen.

Als Technische Commissie zijn we druk bezig met het zoeken naar waardige vervangers. Er hebben al een aantal kandidaten meegetraind en de eerste gesprekken hebben plaatsgevonden Naar alle verwachting zullen we in de loop van deze of begin volgende week de eerste versterkingen bekend maken. Hou de site en onze Facebook pagina in de gaten voor updates.

De Technische Commissie