HLB Van Daal/DS “hofleverancier” van de eredivisie

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen hebben we bij Heren 1 “helaas” afscheid moeten nemen van een 4-tal spelers. We schrijven “helaas” tussen aanhalingstekens omdat de meeste van hun de stap richting de eredivisie gaan maken. Natuurlijk vinden we het jammer dat ze volgend seizoen niet meer in De Misse actief zijn maar we begrijpen de gemaakte keuzes wel. Uitkomen op het hoogste niveau van Nederland is iets waar we toch allemaal stiekem van dromen.

Als Technische Commissie zijn we er trots op dat we als vereniging hier ons steentje aan hebben mogen bijdragen. Doel van HLB Van Daal/DS is iedereen zo goed mogelijk te begeleiden in de ontwikkeling als volleyballer of volleybalster. De spelers die nu de kans krijgen om hun kunsten te gaan vertonen op het hoogste niveau van Nederland zijn een mooi bewijs dat we goed bezig zijn. Omdat ze allemaal aangeven een gezellige tijd bij ons te hebben gehad en mochten onze wegen later weer kruizen een terugkeer zeker te overwegen geeft aan dat het ook met de sfeer wel goed zit.

We wensen alle speelsters en spelers die hun volgende uitdaging buiten Den Dungen gaan zoeken veel succes en plezier toe. We hopen dat jullie bij de nieuwe verenigingen vinden waar jullie naar opzoek zijn. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan staat de deur van De Misse altijd voor jullie open. Ondertussen bouwen wij verder en zoeken we waardige vervangers. Omdat we ernaar streven dat binnen de vaandelteams ook speelsters en spelers actief zijn die de eigen lijn hebben doorlopen zoeken we zoals altijd eerst binnen de eigen vereniging. Mochten er dan nog vacatures overblijven dan gaan we op zoek naar ambitieuze talentvolle speelsters en spelers uit de regio en bieden we hun de kans om dezelfde ontwikkeling door te maken als jullie gedaan hebben.

Een sportieve groet, de Technische Commissie