Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Komt dat zien:

Oefenwedstrijden HLB van Daal/DS H1

 

Het is voor H1 een serieuze zaak om bovenaan mee te blijven draaien in de topdivisie. Omdat het de laatste weken wat minder gaat zijn een tweetal oefenwedstrijden gepland.

Dit om de heren weer honger naar de bal te laten krijgen en met plezier te gaan volleyballen.

 Sliedrecht Sport

Woensdag 28 februari

Aanvang 19:00 uur

Oefenwedstrijd tegen Sliedrecht Sport

De recente wedstrijd tegen Sliedrecht Sport (3 februari) was een regelrechte teleurstelling voor H1. Een zeer sterke tegenstander met kampioensaspiraties die HLB geen moment in de wedstrijd heeft laten komen. Hoewel in de thuiswedstrijd H1 redelijk bij kon benen was dit zeker niet het geval in de uitwedstrijd; H1 werd op alle fronten afgetroefd.

Omdat de trainingssessies de laatste weken ook te wensen over laat heeft Sander Mulder Sliedrecht bereid gevonden om H1 een revanche te bieden in de vorm van een oefenwedstrijd.

Hopelijk komen door deze wedstrijd de neuzen van onze mannen weer in de goede richting te staan. Het materiaal en potentieel zijn aanwezig; nu nog de resultaten.

 

 Revocvcb

 


Woensdag 7 maart

Aanvang 19:00 uur

Oefenwedstrijd tegen Revoc

Sander heeft de trainer van EMD-Tooling HS 1 (Pim Cremers), beter bekend als Revoc, ook weten te strikken voor een oefenwedstrijd. EMD-Tooling is momenteel de lijstaanvoerder in de Tweede Divisie D met een meer dan ruime voorsprong (23 punten!) op nummer 2 Flamingo's'56 HS 1. Er is dan ook geen twijfel dat dit team volgend jaar een trapje hoger gaat spelen.

Deze oefenwedstrijd zal door beide teams niet als ‘partijtje’ worden beschouwd.  H1 zal zeker willen laten zien dat er wel degelijk niveauverschil is met de 2e divisie waar Revoc graag hun spierballen zal willen tonen en dat ze toch dicht bij het topniveau zitten.

 

 

Komt allen!

Het mooie is dat deze wedstrijden zoals altijd vrij toegankelijk zijn voor iedere liefhebber van spectaculair volleybal met veel vuurwerk. Er worden echter geen tribunes opgebouwd dus het aantal zitplaatsen is beperkt; maar ook staand zal het genieten worden.

Kom op 28 februari en 7 maart naar de Misse om H1 aan te moedigen

en te genieten van leuk volleybal!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website