Dames 1 en Heren 1 ontbijten bij Lokaal 7

Al een paar jaar op rij heeft men in het programma ‘Goede Morgen, Lokaal 7’ aandacht voor het Heren 1 Team van HLB van Daal DS, de volleybalvereniging uit Den Dungen. Zij hebben zich dit seizoen knap weten te handhaven in de Top Divisie, terwijl het Dames 1 Team kampioen werd en hierdoor promoveert naar de Tweede Divisie. Alle reden voor een feestje in Den Dungen én bij Lokaal ! Voor de derde keer op rij komt er een delegatie van deze succesvolle volleybalvereniging ontbijten, bij het zaterdagochtend programma ‘Goede Morgen, Lokaal 7’. Deze keer verleent ‘Lunch Bewust’ uit Den Dungen z’n medewerking aan deze gezellige uitzending. ‘Lunch Bewust’ richt zich voornamelijk op een verse en eerlijke lunch, maar zorgt deze keer voor een perfect ontbijt voor de dames en heren van HLB van Daal DS. Dit laat meteen zien dat men bij ‘Lunch Bewust’ altijd bereid is om mee te denken en te kijken naar passende oplossingen. ´Lunch Bewust´ is te vinden aan de Bramerslandstraat 1 in Den Dungen en via www.lunchbewust.nl

Programmamaker Rick Smits kijkt uit naar de komst van de afvaardiging van HLB van Daal DS. “Heel toepasselijk, komen er 7 personen naar Lokaal 7. Van het Heren 1 Team zijn dat; Job Groenendaal, Rens Kroeze, Dursley Rimon en Jeroen Vercruijsse. Terwijl de Kampioenen van Dames 1 vertegenwoordigt zullen zijn door; Marit Keuning, Anouk Vink en Maartje van Haren.” Zij zullen rond de klok van 09.00 u beginnen met het ontbijt en plaats nemen achter de microfoon van Lokaal 7. Uiteraard zal men terug kijken op het gespeelde seizoen, de ‘ups en downs’ zullen voorbij komen, maar er zal ook vooruit gekeken worden, naar het seizoen van 2017 – 2018. En de muziek van de spelers en speelsters zal ook te horen zijn. Verder is het geheel niet alleen te volgen via de radio, maar ook via de livestream van Lokaal 7 op YouTube en de nieuwe website van Lokaal 7. Je kunt dus ook een kijkje nemen in de studio en zien hoe de stemming is tijdens het ontbijt, mogelijk gemaakt door de vriendelijke medewerking van ‘Lunch Bewust’. Rick Smits; “ik ga er van uit dat het een gezellige ochtend zal worden, komende zaterdag. De uitzending begint zoals altijd om 07.00 u, en rond de klok van 09.00 u zullen de volleyball(st)ers aanschuiven. Dus, tot zaterdag !”

goedemorgen lokaal7

 

 

lunchbewust

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website