Tempel Challenge 2019 the day after

Donderdagavond 7 maart 2019. Om 17.45 uur werd er verzameld bij de Misse en 32 kids gingen mee naar Nistelrode. Vanavond stond de activiteit Tempel Challenge op het programma. Nadat we gearriveerd waren in het centrum van Nistelrode bleek de weg compleet opengebroken te zijn. Het begon dus al goed met baggeren door het zand en modder om bij de ingang van het cafe te komen. Binnen gingen al gauw de jassen uit en konden de kids zich vermaken met diverse spelletjes in afwachting tot hun groepje aan de beurt was. De kids hadden zich per groep opgegeven en er waren in totaal 8 groepjes die meededen. Groepjes van 3, 4 of 5 kids gingen uiteindelijk de ronde doen van de 10 kamers. Vooraf uiteraard een korte uitleg en het wegleggen van de telefoons in kluisjes. Hierna kregen ze per groepje een korte uitleg en vervolgens met de lift naar beneden (of boven). In de 10 kamers moesten diverse spelletjes gedaan worden. Deze zaten vooral in behendigheid, coordinatie, slimheid, samenwerking en lenigheid. We gaan niet verklappen wat het precies was, maar ze hebben zich prima vermaakt. 1 ronde lopen duurt 1 uur en nadat iedereen geweest was was er een drankje bij het haardvuur om nog gezellig na te kletsen. De scoringslijsten zijn aan de kids per mail inmiddels verstrekt maar officieel hebben de strijders gewonnen. De Vrouwkes waren 2e en de Tempeljonges 3e.  (Niet officieel waren de oudjes 2e, maar die deden buiten mededinging mee)

Tussen 21.00 uur en 21.30 uur werden de kids opgehaald en ging iedereen moe maar voldaan naar huis. 

Kids ook voor deze avond bedankt voor het meedoen en denk eraan over een aantal weken is het jeugdkamp weer. Dus als je kan geef je op.

de jeugdcommissie.

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website