Dames 1 delft onderspit in Utrecht

Afgelopen zaterdag ging dames 1 richting Utrecht voor de wedstrijd tegen VVU. Na de barre tocht (lees; het modderpad dat ons om het stadion naar de ingang van de sporthal leidde) gingen we vol goede moed van start met de warming up. 

 

In de eerste set werden we echter overbluft. Utrecht startte met een hoge service druk en haalde onze aanval met puik verdedigend werk steeds van de grond. Deze set, 25-9, gingen we snel vergeten. 

Set 2 opnieuw vol energie van start, hierin wisten we iets meer weerstand te bieden en haalde Zoë de onmogelijke ballen van de grond,  maar delfden we helaas opnieuw het onderspit en moesten we met 25-18 de set afgeven aan de beteren. 

Set 3 bleven we goed bij en kwamen we na een goede service serie van Medi zelfs op voorsprong. Echter konden we de scherpte niet vasthouden. Ook het brede wisselbeleid van Luuk heeft daarin niet kunnen baten. De set ging met 25-20 naar VVU.

Om niet zonder punten naar Den Dungen terug te keren gingen we in de 4e set opnieuw goed van start en bleven we goed bij, de pass van Zoë bleef ondanks de goede service van VVU goed overeind. En ook Sjakkie bracht met haar invalbeurt zowel aan het net als met haar service een zeer goede bijdrage. 

Helaas hebben we ook deze set met 25-19 moeten afgeven aan onze zeer sterk spelende tegenstander.

 

Een wedstrijd die terecht gewonnen is door het betere Utrecht. 

 

Om nog met een positieve noot af te sluiten; Met vlag en wimpel heeft Zoë deze week het HLBeest verdiend voor haar prachtige duik en vlieg werk.

 

Volgende week kunnen we om 17u thuis onze eer weer verdedigen, we zien jullie dan graag op de tribune, tot dan! 

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website