HULP GEVRAAGD: Prijzenkast van HLB Van Daal/DS

Beste leden en ex-leden van HLB Van Daal/DS, Particolare/DS en Donki Sjot,

Omdat we trots moeten zijn op de belangrijke prestatie uit onze rijke historie hebben we in overleg met het bestuur het initiatief genomen om deze eens op papier te zetten. Onder belangrijke prestatie verstaan we natuurlijk behaalde kampioenschappen maar ook behaalde 2de plekken die promotie tot gevolg hadden, 1ste, 2de en 3de plekken op NOJK’s en in het (Regio) Bekertoernooi, etc. We hebben het hierbij dus over zowel senioren als jeugdteams. Dit moet een fantastische lijst worden.

Prijzenkast
Omdat dit in het verleden niet in een archief is vastgelegd hebben we jullie hulp hierbij nodig, vandaar dit nieuwsbericht!

Kun jij je nog belangrijke prestatie met je team herinneren, weet je nog met welk team en in welk jaar dit was, deel dit dan met ons.

Stuur een mail met deze gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij doen de rest. We zullen alle binnengekomen mails verzamelen, in een mooi overzicht verwerken en vervolgens weer met jullie delen. Op die manier hebben we allemaal een mooie herinnering aan deze geweldige momenten en blijven ze voor altijd in onze herinnering.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

HLB Together We Make It Happen v1

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website