thelocalGym: ons dorp, onze vrienden, de Gym van ons Heren 1

thelocalGym Logo Banner

Zoals de meeste van de volgers van Heren 1 weten, trainen zij sinds vorig seizoen niet alleen met de bal. Naast de zaaltrainingen is er ook krachttraining aan het programma toegevoegd. Van de FysioCompany mochten we hiervoor gebruik maken van hun faciliteiten in Den Dungen. Hiervoor zijn we ze nog steeds ontzettend dankbaar.

Tijdens de evaluatie van afgelopen seizoen werd duidelijk dat de ruimte waar we gebruik van mochten maken enkele beperkingen kende. Denk hierbij aan de hoogte van de ruimte, waardoor er slechts beperkt op sprongkracht kon worden getraind. Maar ook aan de aanwezige gewichten die, zoals begrijpelijk, beter geschikt zijn voor therapie- en revalidatie-doeleinde. Omdat onze heren steeds hoger gaan springen en dusdanig sterk zijn geworden dat ze meer gewicht aankunnen, was er behoefte aan uitgebreidere faciliteiten.

Er is toen contact geweest met thelocalGym uit Sint-Michielsgestel. Hun motto is:
thelocalGym is dé club voor iedereen die fitter, gezonder & vitaler wil zijn. thelocalGym is dichtbij voor Sint Michielsgestel en omgeving. Te voet, op de fiets of met de scooter/auto; je bent altijd binnen 3 tot 8 minuten bij ons. De gym is 365 dagen per jaar open en heeft voldoende ruimte voor gratis parkeren recht voor de deur. Welkom!

Omdat onze heren zowel in Den Dungen als in Sint Michielsgestel trainen en ze nog fitter, gezonder en vitaler willen worden, kwam het onderwerp “krachttraining” snel ter sprake. Tijdens deze gesprekken bood thelocalGym aan dat Heren 1 twee keer per week van hun faciliteiten gebruik mag maken. Dit hebben we met beide handen aangegrepen en vandaag was het dan zo ver, het contract is officieel ondertekend.

thelocalGym Contractondertekening

Foto: Ondertekening contract door Ibe van Breugel (Clubmanager thelocalGym) en Hans van Bers (voorzitter HLB Van Daal/DS)

Op deze manier hebben we wederom een mooie stap voorwaarts gezet in het faciliteren van volleybal op hoog niveau. De heren zullen nog fitter aan de wedstrijden kunnen beginnen en kunnen net als vorig seizoen aan het einde van de set of in de 5de beslissende set een tandje bijschakelen om de overwinning binnen te trekken. We zijn thelocalGym dankbaar dat we deze stap hebben kunnen zetten en zien de samenwerking op korte en hopelijk ook lange termijn met veel plezier tegemoet.

De Sponsorcommissie

PS Deze samenwerking betekent niet dat de FysioCompany uit beeld is. Los van dat de spelers van Heren 1 en alle andere leden daar natuurlijk nog steeds terecht kunnen met klachten zijn we ook nog in overleg op wat voor aangepaste manier we de samenwerking vorm kunnen geven. Zodra dit duidelijk is informeren we jullie natuurlijk direct.

HLB Together We Make It Happen v1

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website