Even voorstellen: Luuk Jothmann

Hallo! Mijn naam is Luuk Jothmann en 43 jaar oud. En ik ben dus de nieuwe trainer van HLB Van Daal/DS Dames 1.

In mijn jeugd heb ik kennis gemaakt met volleybal en daar blijkbaar al de liefde voor het spel ontwikkeld door mijn eerste trainer Herman Meppelink. Ik heb zelf gespeeld op verschillende niveaus en door een oproep van VCV Veenendaal besloten het trainersvak uit te gaan oefenen.  Na het succesvol afronden van de opleiding ben ik eigenlijk altijd op zoek geweest om mijzelf en het team dat ik trainde te blijven ontwikkelen. Innovatie en nieuwe inzichten blijven je als trainer uitdagen en houdt je scherp. 

Ik heb getraind op verschillende niveaus bij Set-Up '69 uit Scherpenzeel,  VCV Veenendaal, Invicta Wageningen en Volleer Leersum. De laatste jaren heb ik bij VCV Veenendaal Dames 1 getraind. Zij speelden op 1e divisie niveau. Helaas heb ik de samenwerking niet met handhaving kunnen beëindigen en zijn zij gedegradeerd naar de 2e divisie. 

Nu train en coach ik bij VCV de Meisjes C1 en het is supergaaf om bezig te zijn met enthousiaste meiden die open staan om te leren en te innoveren. 

Luuk Jothmann in HLB Van Daal/DS CoachshirtHet contact met de TC van HLB Van Daal/DS via Saskia van Hintum was geheel onverwacht! In de proeftraining zag ik hetzelfde plezier, beleving en de wil om beter te worden wat ik ook zie bij de meiden van VCV Veenendaal en dat heeft er toe geleidt dat ik met veel plezier aan de slag ga met de dames van HLB Van Daal/DS in de tweede divisie. Voor mij is dit de eerste trainingsklus verder van huis. 

Ik hoop op veel enthousiasme van een ieder en ben altijd toekomstgericht ingesteld. Immers wat in het verleden is gebeurd kan je niet meer veranderen anders dat je er van leert. Ik heb er erg veel zin in om samen met Marcel Vink een mooi seizoen van te maken. Door de bijdrage van Marcel wordt het team zo goed als mogelijk in het lopende seizoen begeleid wanneer ik er niet aanwezig kan zijn. 

Met sportieve groeten en tot gauw in Sporthal De Misse, Luuk Jothmann 

 

(En binnenkort met een betere foto)

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website