heren 1 zet zegereeks voort

Zaterdag stond alweer de laatste uit wedstrijd op het programma, dit keer waren de mannen van VCV de tegenstander. VCV is verwikkeld in de strijd tegen degradatie, waarbij elk puntje belangrijk zou kunnen zijn voor de mannen uit Veenendaal. Teleurstelling was dan ook groot toen het bericht de ronde deed dat Tilburg met 3-1 van Webton had gewonnen. In dit scenario was VCV gedegradeerd, echter stond de stand verkeerd op de site waardoor de hoop op handhaving voor VCV in leven blijft. In Tilburg werd het 3-2 waardoor er met slechts een punt marge nog steeds van alles mogelijk is. 

Aan HLB heeft het in ieder geval niet gelegen...

Gedurende heel de wedstrijd werd er slap gestart door de mannen uit Den Dungen, hierdoor kon de tegenstander uitlopen tot een voorsprong van maximaal 2 a 3 punten. Rond de 15 was die voorsprong 3 sets lang ook weer verdwenen waardoor de mannen van trainer coach Sander Mulder makkelijk uitliepen. Met comfortabele voorsprong werd 3x het setpunt afgemaakt om zo een 0-3 overwinning op het bord te zetten. (19-25, 20-25, 22-25) Hiermee blijft de reeks van gewonnen wedstrijden intact. Alleen tegen Reflex werd verloren deze seizoenshelft. 

Komend weekend zal Heren 1 nog een keer alles uit de kast halen om het publiek in de Misse te trakteren op een volleybal spektakel. De tegenstander is DIO - Bedum heren 1. In de eerste wedstrijd van het seizoen werd het 3-2 voor Heren 1. Na een zwaar bevochten zege werd er genoten van een leuk feestje in de kantine in Bedum. We nodigen de mannen van DIO van harte uit om naderhand te blijven hangen in sportcafe de Misse, hier zal de seizoensafsluiting plaats gaan vinden. 

Aankomende zaterdag om 20.00, de Misse. We zien u graag terug op de tribune!
Tot dan, bij ons in brabant!

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website