Lijnrechters

De lijnrechters voor Heren 1 worden gecoördineerd door:

frank den otter 
Frank den Otter
Tel. (0623) 123 022

Indeling lijnrechters 2019-2020

Bij de thuiswedstrijden van Heren 1 (topdivisie) zijn lijnrechters verplicht. HLB Van Daal/DS doet daarom weer een beroep op vrijwilligers om bij een of twee thuiswedstrijden als lijnrechter te fungeren. In het onderstaande schema is de indeling van lijnrechters voor de wedstrijden van Heren 1 voor het hele seizoen te zien.

Aangewezen lijnrechters: noteer de data en tijden in je agenda. Je kunt het schema op deze site natuurlijk ook altijd nog even raadplegen. Als lijnrechter dien je je 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd te melden bij de wedstrijdtafel. Je krijgt dan aanwijzingen van de (hoofd)scheidsrechter. Als je verhinderd bent, dien je zelf voor een vervanger te zorgen. Ruilen kan, maar dat moet je onderling regelen. Breng coördinator Jacco van Gulick hier wel van op de hoogte, zodat deze weet wie hij bij de wedstrijd kan verwachten. Houd altijd de site en het programma in de gaten. Soms verandert er wat en wordt een wedstrijd verzet. Heel handig is om de agenda van Heren 1 automatisch in je (Outlook-)agenda te downloaden via http://volleybal.tofra.nl/kalender. (Ook handig voor als je een keer wilt komen supporteren!)

Vrijwilligers zijn hard nodig. Lijnrechters, alvast zeer bedankt voor jullie inzet als vrijwilliger!

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website