Uitleg wedstrijdformulier

Nationaal en regionaal formulier

Sinds het seizoen 2009-2010 wordt met een nieuw model wedstrijdformulier gewerkt. Klik op de links hieronder voor een uitleg van de nieuwe wedstrijdformulieren.

Naar het wedstrijdformulier voor de regionale competitie...
Naar het wedstrijdformulier voor de nationale competitie...

Het onjuist invullen van het wedstrijdformulier levert de vereniging boetes van de Nevobo op.
Daarom enkele tips:

  • Als er geen spelerskaart aanwezig is (of de relatiecode niet bekend is), dient de speler/coach zich te legitimeren met een ID-bewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs). Dit geldt voor alle categorieën (senioren, jeugd en CMV). In het vakje opmerkingen dient u dan de geboortedatum in te vullen van de speler/coach. De nummers van een paspoort, ID-kaart of rijbewijs kan de Nevobo niet controleren.
  • Soms wordt vergeten de rugnummers in te vullen bij de teamregistratie, dit komt voornamelijk voor bij jeugd-A t/m -C-wedstrijden. Bij de CMV-wedstrijden is het niet verplicht om met rugnummers te spelen.
  • De libero dient ook bovenaan in de teamopgave vermeld te worden, dus niet alleen in het vakje "libero". Een libero dient tweemaal ingevuld te worden. Als er gespeeld wordt met een tweede libero, dient deze alleen in het bovenste deel ingevuld te zijn en dient bij beide libero’s in het bovenste deel de letter L vermeld te zijn voor het rugnummer.
  • De rugnummers in de (basis)opstelling dienen overeen te komen met de teamregistratie op het wedstrijdformulier. Ook moet worden aangegeven of het ploeg A of ploeg B betreft.
  • De spelerswissels dienen achter de juiste speler in de opstelling te worden vermeld.
  • De setstanden en de uitslag dienen te worden ingevuld in de daarvoor bestemde vakjes.
  • De scheidsrechter dient met relatiecode en vereniging op het wedstrijdformulier vermeld te worden; alleen een verenigingsnaam is niet voldoende. Dit geldt voor alle categorieën (senioren, jeugd en CMV).
  • Bij alle wedstrijden dient de naam van de teller te worden ingevuld. Deze dient ook in te vullen voor welke vereniging hij/zij actief is.

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website