Donki Sjot de club

Donki Sjot, de volleybalvereniging voor Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Gemonde en de regio Den Bosch, is opgericht op 28 mei 1971 als Smash '71 en heette later Donki Sjot, Particolare/DS, HLB van Daal/DS. Het is een bruisende vereniging met ongeveer 275 leden, waaronder heel veel jeugd. Sinds het seizoen 2015-2016 combineert Donki Sjot breedtesport met topsport, nadat het hoogste herenteam promoveerde naar de Topdivisie. De club speelt nu het hoogste volleybalniveau in de provincie Noord-Brabant.

Donki Sjot heeft momenteel 5 herenteams, 9 damesteams, 4 jeugdteams en 2 recreantenteams. De club streeft ernaar om het beoefenen van de volleybalsport zo aantrekkelijk mogelijk te maken door het behalen van aansprekende prestaties en het creëren van een goede sfeer voor zowel jeugd- als seniorenleden. Door de uitstekend georganiseerde jeugdopleiding slaagt de club er goed in om de aantrekkingskracht op de plaatselijke en regionale jeugd verder uit te bouwen.

De thuiswedstrijden worden gespeeld in sporthal De Misse (tel. (073) 594 16 65), Jacobskamp 25 in Den Dungen. Daar vinden ook de meeste trainingen plaats.

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website