Vaandelteam Heren 1

Het eerste Heren-team van HLB Van Daal/DS speelt het hoogste niveau volleybal van Zuid-Nederland.

Heren 1 is het hoogst spelende team van HLB Van Daal/DS. In de topdivisie, het één-na-hoogste niveau van Nederland, strijden zij met 12 teams om promotie naar de Ere-divisie. Aan spelen op dit niveau stelt de Nevobo talloze eisen en regels, hetgeen hogere competie-kosten met zich meebrengt. Sponsoren en partners dragen bij aan de kwaliteit en hoeveelheid training en bijvoorbeeld de vergoeding voor de kilometers (de heren spelen hun wedstrijden tot in Noord-Groningen) 

Afgelopen drie jaar is in de club een geoliede Topdivisie-machine neergezet en elke thuiswedstrijd van onze Heren staat garant voor veel aandacht en bezoekersaantallen tussen de 250 en 400. Het zijn gezellige, spectaculaire wedstrijden op het Centercourt met muziek, soms dans-optredens, een loterijen, regelmatig bezoek van de NeVoBo-mascotte en nog veel meer. En daar scoren we mee in heel volleyballend Nederland! In en rondom het veld bieden we talloze manieren om merken in beeld te brengen. Dit zal niet onopgemerkt blijven omdat de de prestaties van het team elke maandag in Brabants Dagblad en andere media staan. Het team zoekt teamsponsors die achter het team staan en spelen op dit niveau mede mogelijk maken. 

Dit is een buitenkans voor ondernemers die graag gezellig, ondernemend en Brabants, hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen!

Opportunity KledingH

Wat bieden wij de ondernemer die deze uitdaging oppakt?

  • Reclame uitingen langs het Centercourt.
  • Indien gewenst kunnen we uw bedrijfsnaam en logo op de kleding van de heren zetten.
  • Alle ondernemers die met ons samenwerken bieden wij een Slide op het LCD-scherm in De Misse, vermelding op de teampagina op de website en nog veel meer.
  • Uiteraard wordt uw ondersteuning aan het team uitgebreid gecommuniceerd via social media, op onze website, in elke nieuwsbrief, in de media en met banners, vlaggen of borden rondom het veld.
  • Tot slot kunt u uw relaties uitnodigen om de thuiswedstrijden te bezoeken, we reserveren dan graag een stuk tribune voor uw gezelschap.

We denken graag creatief met u mee voor nog veel grotere reclame en samenwerking. Voor het samenstellen voor een -voor beide partijen- supergave sponsor-deal zal de Richtlijn Sponsoring gevolgd worden, die biedt veel creatieve speelruimte. In tegenstelling tot de reguliere teams is de sponsoring van de vaandelteams maatwerk, hiervoor gelden andere sponsorbijdrages. Indicatie: vanaf € 1.000,= per jaar, drie-jarig contract.

Ja, ik wil graag samenwerken met HLB Van Daal/DS   Bekijk ook de andere mogelijkheden   Richtlijn Sponsoring

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website