Richtlijn Sponsoring

Een toonaangevende volleybalclub in de regio kan niet zonder goede relaties met ondernemers

en organisaties. Deze relaties zijn heel belangrijk voor ons als club om onze ambities te realiseren. Het is dus ook niet zo vreemd, nu wij interessanter worden voor sponsors, dat deze sponsors ook meer en andere wensen hebben bij het het sponsoren van onze club, en onze teams. 

Sponsoring teams...

Wij komen graag aan deze nieuwe wensen tegemoet en hebben als sponsorcommissie en bestuur afgelopen tijd overlegd hoe wij die gewenste tegenprestaties kunnen "leveren" aan de sponsors. In een richtlijn hebben we de uitgangspunten van deze nieuwe mogelijkheden verzameld. Kern van deze richtlijn (het is geen reglement, dat zou de creativiteit misschien teveel beperken) is dat teams nog meer geprikkeld gaan worden om sponsors te vinden voor wensen die leven in het team. Dat betekent dus ook dat het team zelf, als team, voordeel kan hebben van de sponsor die zij zelf aandragen. Uiteraard alles, zoals altijd, in goed overleg en samen met de sponsorcommissie en de penningmeester.

Kortom, laat je prikkelen, overleg met de sponsorcommissie en probeer te doorgronden hoe deze sponsorrichtlijn jullie plezier in het volleyballen als team in onze club nog meer kan vergroten!

pdfDownload de Richtlijn Sponsoring (okt-17)5.1 MB

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website