Kledingsponsoring

Met uw logo op het shirt van onze teams valt u fantastisch op, bij elk optreden van het team, 

in onze sporthal De Misse en in alle sporthallen waar we op bezoek gaan om tegen onze tegenstanders te volleyballen.

shirtsponsoring

Uiteraard is het team een sponsor uitermate erkentelijk dat die sponsor het mogelijk maakt dat zij in onze prachtige (recent vernieuwde) en kwalitatief hoogwaardige Errea-kleding hun wedstrijden spelen, en dat prachtig uniform in de chique kleuren Blauw en Geel van HLB Van Daal/DS. Met het team worden dan ook afspraken gemaakt opdat uw onderneming zo fraai mogelijk, en consequent in beeld gebracht wordt waarbij we ons als club tevens professioneel presenteren.

Kledinglijn wedstrijdtenuesDrie jaar

In principe sponsort een onderneming een volleybalteam voor drie jaar en de club zorgt ervoor (we nemen het risico dat er spelers met andere maten ingedeeld worden in een team) dat alle spelers gedurende die periode in passende, prettig zittende wedstrijdtenue's spelen, met uw logo erop.

Kledingsponsoring

Onze partner bij kledingsponsoring is TotalSports BV / VolleybalShop.nl. Met deze kledingsponsor heeft club duidelijke afspraken gemaakt en de samenwerking bevalt ons uitstekend. Een kledingcommissie zorgt voor een vlotte en goede afhandeling van de bestelling voor uw team en regelt alle praktische zaken (maten, spelernummers, uw logo, logo's van andere sponsors, prijzen, offerte, levering etc). In pdfdit document (pas op, 3,7 Mb, groot bestand!) staan veel van de praktische zaken opgesomd.

Prijzen

prijzen kledingsponsoring

Kledingsponsoring toelichting

  pdfHLB Van Daal-DS - Sportkleding Prijzen en Teamsponsoring tbv website.pdf3.49 MB

VerenigingShop op VolleybalShop.nl

Op volleybalshop.nl heeft de vereniging een online verenigingshop waarin extra kleding besteld kan worden. 

Ja, ik wil graag samenwerken met HLB Van Daal/DS   Bekijk ook de andere mogelijkheden

Kledinglijn wedstrijdtenues

Richtlijn Sponsoring

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website