Reclameborden

Met een reclamebord maakt u reclame voor uw onderneming en toont u uw maatschappelijke betrokkenheid.

reclameborden

Reclameborden (Bordsponsoring)

Een reclamebord hebben we in twee soorten: wandborden en centercourt-borden. De afmetingen zijn hetzelfde: 244 cm breed en 61 cm hoog. Centercourt borden krijgen dezelfde aandacht als wandborden, maar bij de topdivisiewedstrijden van Heren 1 plaatsen we ze langs het grote centercourt, op de grond. Naar die wedstrijden komt pers en zo'n 300 bezoekers, dus die borden worden goed gezien en ook in de kranten vaak.

Een wandbord kost 150,= per jaar en een centercourt-bord 250,= per jaar. De ondernemer moet het bord zelf laten maken bij Fish Belettering (Het Schild 31, Den Dungen) en het wordt ook zijn eigendom. Onze contactpersoon bij Fish Belettering is Leon Visser (073 - 553 0670). De productiekosten van het reclamebord (eenmalig) zijn ongeveer € 185,= excl. btw. U ontvangt een factuur met btw van Fish.

De borden zijn 61 cm hoog en 244 cm breed (6 mm dikte). Het liefst heeft Fish de borden opgemaakt in Adobe Illustrator. Ze printen er een enorme sticker van en die plakken ze op een bord.

Slides op het LCD-scherm in Sportcafe De Misse:

Elke sponsor, groot, klein, met geld of in natura krijgt gratis een slide op het LCD-scherm in de Misse. De slideshow draait na de trainingen, na de wedstrijden en bij andere bijeenkomsten van de vereniging. De slides worden opgemaakt in Powerpoint en dan maken we er JPG-plaatjes van in 2177 × 1225 pixels.

Commerciele tekst & logo

Daarnaast krijgt elke sponsor (als u dat wilt) een commerciele introductie in de digitale nieuwsbrief. Graag ontvang ik dan het logo van de onderneming, zodat dat op de website geplaatst kan worden en in de nieuwsbrief. De commerciele tekst introduceert de activiteiten van de onderneming en wellicht ook waarom de onderneming zich aan de volleybalclub verbindt. Wij kunnen die tekst ook schrijven.

Ja, ik wil graag samenwerken met HLB Van Daal/DS   Bekijk ook de andere mogelijkheden

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website