Vaandelteam Dames 1

Ons prachtig(e) Dames-team speelt sinds dit seizoen in de tweede divisie en dat doen ze met tribunes, muziek,

veel sfeer en Brabantse gezelligheid. Na een wat onrustige start begin dit seizoen gaan de meiden er fris tegenaan met een nieuwe coach en claimen ze hun plek in de tweede divisie. De teamspirit is prima en rondom het team is een kring van trouwe fans van de dames. De ambities zijn stevig, en een promotie zou zeker mogelijk moeten zijn in een van de komende seizoenen.

De ondernemers bieden we uitbundige wedstrijden, met veel bezoekers en een goede Brabantse sfeer. Een ondernemende, ambitieuze, sportieve top-club met regionale uitstraling, en uiteraard uw logo op de wedstrijdtenue's. We denken graag mee om -voor alle partijen- een aantrekkelijke creatieve tegenprestatie te organiseren en we zullen maximaal bekendheid genereren in alle media om uw ondersteuning en maatschappelijke betrokkenheid onder ieders aandacht te brengen. De sponsorcommissie verneemt graag uw ondernemende ideeën!

Opportunity KledingD

Wat bieden wij de ondernemer die deze uitdaging oppakt?

  • Uiteraard wordt uw ondersteuning van het team uitgebreid gecommuniceerd op onze website, in elke nieuwsbrief, in de media en met banners, vlaggen of borden rondom het veld.
  • U kunt natuurlijk uw relaties uitnodigen om de wedstrijden te bezoeken, we reserveren dan een stuk tribune voor uw gezelschap.
  • Uw bedrijfslogo op de wedstrijdshirts
  • Uitbreiden naar meerdere Dames-teams is mogelijk
  • We denken graag creatief met u mee voor nog veel grotere reclame en samenwerking
  • Voor het samenstellen voor een -voor beide partijen- supergave sponsor-deal zal de Richtlijn Sponsoring gevolgd worden, die biedt veel creatieve speelruimte.

Alle ondernemers die met ons samenwerken bieden wij een Slide op het LCD-scherm in De Misse, vermelding op de website, een foto met uw team en nog veel meer!

Dit soort sponsoring is meestal maatwerk. Indicatie van uw investering: vanaf € 2000,= per jaar, drie-jarig contract.

Ja, ik wil graag samenwerken met HLB Van Daal/DS   Bekijk ook de andere mogelijkheden   Richtlijn Sponsoring

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website