220 kinderen van bs Fonkel aan het volleyballen!

De afgelopen twee weken zijn alle kinderen van groep 3 t/m 8 van basisschool Fonkel met een volleybal in de weer geweest. Tijdens de gymlessen in de Misse hebben ze allemaal een tweetal clinics gevolgd. Dit was het derde jaar dat we de clinics gaven tijdens de gymlessen. Elke leeftijdsgroep kreeg op hun eigen niveau het volleybal aangeboden. Allerlei aspecten uit de volleybal zijn wederom naar voren gekomen. Van balvaardigheid, snelheid in het veld tot de volleybalspecifieke technieken en natuurlijk ook veel tijd voor het spel!

Het was fantastisch om te zien dat kinderen van groep 5 tot en met 8 echt al volleybalvaardigheden hadden ontwikkeld aangezien ze de clinics al twee jaar volgden. de leerkrachten doen ook altijd actief mee met de clinics en gebruiken de oefeningen gedurende het jaar ook wel eens tijdens de gymlessen. Daardoor blijft het volleybal op de kaart bij Fonkel! De technieken hoefden alleen weer aangescherpt te worden en op het einde is er al echt een lekker potje volleybal gespeeld! 

Voor de groepen 3 en 4 was het allemaal natuurlijk nog wat nieuwer. Ze gingen met veel enthousiasme aan de slag, hebben hard gewerkt en veel geleerd. Het is ook erg leuk om terug te horen van de leerkrachten dat er in de speel-pauzes op het schoolplein erg veel volleybalmoves te zien waren!

De kinderen van Fonkel hebben weer laten zien hoe enorm leergierig ze zijn, hebben ervaren hoe leuk het volleybal is.... en wij hebben weer genoten om zulke leuke, lieve en gemotiveerde kinderen volleyballes te geven!  Volgend jaar weer! #joinvolleybal

 

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website