hlb van daal ds logo 400px 1

Afgelopen zaterdag mochten we (Donki Sjot Heren 2) het opnemen tegen Inter Rijswijk Heren 2. We begonnen niet heel sterk aan de eerste set, het was rommelig en serverend wisten we de tegenstander niet onderdruk te zetten. Maar we kwamen we terug in deze set tot 20-19 Helaas werd deze set verloren met 25-21 omdat dat wij iets te veel persoonlijke fouten maakten.

De tweede set werd Joost Voets erin gebracht in de hoop dat we de tweede set wel aan het langste eind zouden trekken. In deze set gingen we nek aan nek, wij gingen gingen iets beter serveren en aanvallend werd er meer gescoord. Uiteindelijk werd deze set door ons gewonnen met 23-25.

De derde set begonnen we heel sterk maar door steeds wat slordigheden lukte het niet om ver uit te lopen. Op 12-15 voor ons vroeg de tegenstander een time-out aan en wij waren daarna niet meer scherp en onze voorsprong duurde dan ook niet lang meer... We verloren deze set dan ook Helaas met 25-22. De 4e set moesten we er alles aan doen om er nog een verlenging en mogelijke overwinning eruit te slepen, maar als snel in deze set bleek dat dat niet meer ging lukken. De concentratie was weg gezakt, het spel werd slordig en de tegenstander begon meer te scoren met namen op de buitenkant. Deze set ging dan ook overtuigend naar Inter Rijswijk met 25-16.

Na 3 wedstrijden staan we nu op 6 punten en staan we nu op een mooie 5e plek! 9 oktober staat er weer een thuiswedstrijd op ons te wachten tegen Volleybaldingen.nl/ Servia HS 1. Tot dan!

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website