hlb van daal ds logo 400px 1

FysioCompany Den Dungen heeft zich ook dit seizoen weer als partner aan Donki Sjot Heren 1 verbonden. Dit betekent dat de spelers de mogelijkheid krijgen om naast baltraining ook aan krachtraining te doen. Hierdoor kunnen ze blessures VOORKOMEN, pijntjes VERMINDEREN, indien nodig HERSTELLEN en hun lichaam goed ONDERHOUDEN. Uit ervaring weten we dat dit serieus bijdraagt aan het resultaat dat op de zaterdagen in de sporthal wordt behaald, we zijn  FysioComapny Den Dungen dus ontzettend dankbaar voor deze ondersteuning.

FysioCompany Logo

Wie FysioCompany Den Dungen nog niet kent…
Deze groeiende praktijk is sinds 1 november 2014 geopend op de Litserstraat 5a in Den Dungen. Men beschikt daar over 3 behandelruimtes, een oefenzaal en een fitnessruimte uitgerust met de nieuwste apparatuur. De praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Er werken twee vrouwelijke en drie mannelijke therapeuten die beschikken over de meest recente onderzoek- en behandelmethodes. Daarnaast werken ze nauw samen met de huisartsenpraktijk van Den Dungen. De patiënt staat centraal bij de FysioCompany. Zij streven ernaar om met de verwachtingen van de patiënt en de kennis van de therapeuten tot het gewenste behandelresultaat te komen. Ben je benieuwd geworden en wil je een afspraak maken om te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen dan kun je tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) bellen naar (073) 623 2222.

Wil je eerst meer te weten over FysioCompany Den Dungen, kijk dan op hun website.

Ook partner worden?
Wil jij ook iets voor Heren 1 of de andere teams van Donki Sjot betekenen, dat kan. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken.

Hierbij een korte impressie van wat onze spelers daar wekelijks zoal doen:

FysioCompany 01 FysioCompany 02 FysioCompany 03 FysioCompany 04 FysioCompany 06
FysioCompany 05  FysioCompany 08 FysioCompany 07

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website