hlb van daal ds logo 400px 1

reclamebord karmenta

Van harte welkom heten we Vrouwenkliniek Karmenta uit Schijndel als nieuwe sponsor van onze vereniging.

Karmenta is een specialistische praktijk voor vrouwenzorg (gynaecologie). Medisch Specialistische zorg voor vrouwen, zoals in een ziekenhuis, maar dan zonder de enorme wachttijden en met meer tijd en aandacht voor jou als vrouw. In Schijndel kan je bij Karmenta onder andere terecht voor anti-conceptie, bekkenbodem-klachten, incontinentie, overgangsklachten, afwijkend uitstrijkje en menstruatieproblemen. Gewoon verzekerde zorg, je huisarts kan je verwijzen. Ook mannen kunnen terecht bij Karmenta, naast vier gynaecologen werkt er ook een uroloog (mannenzorg) bij Karmenta. Operaties vinden plaats op de operatiekamers van Medisch Centrum Schijndel, aan de Steeg tegenover Theater 't Spectrum.

Initiatiefnemers van Karmenta zijn gynaecoloog Liesanne Bouwma en ondernemer Gerard Verheij uit Den Dungen. Recent stond het reclamebord van Karmenta al langs het Centercourt van Heren 1:

Centercourt KarmentaTuin2

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website