hlb van daal ds logo 400px 1

Zoals eerder gemeld zijn we bij HLB Van Daal/DS Heren 1 en 2 de voorbereiding begonnen met een zogenaamde passer-lopers poule. Dit hield in dat we voor en met 3 spelers nog moesten beslissen of zij in Heren 1 of Heren 2 zouden gaan spelen. Gisteren is de beslissing genomen en de selecties zien er als volgt uit.

Heren 1 verwelkomt oude bekenden
Naast spelverdelers Jesse Kling en Mees de Jager (alleen thuiswedstrijden), middenmannen Arne van den Bos, Jeroen Rijken en Luuk Vergeest, passer-lopers Max Donker en Lars Bouten, dia’s Steijn van den Bos en Tomasz Gryglicki en libero Wouter Timmermans moesten er nog twee passer-lopers aan de selectie worden toegevoegd. Dit zijn geworden… Niki Samardizic en Sven Smits. Niki is, omdat hij in het seizoen 2011/2012 ook al voor dit team uitkwam, geen onbekende in De Misse. Na een volleybalreis die hem langs Veenendaal, Achel, Tilburg en Breda leidde is hij dus weer terug in Den Dungen. Met Niki voegen we naast een bak aan ervaring ook een stabiele passer aan het team toe. Daar waar sommige Niki mogelijk nooit hebben zien volleyballen zullen ze Sven zeker kennen. Na een hele carrière in Heren 1 deed Sven 3 seizoenen geleden een stapje terug naar Heren 2. Naast zelf volleyballen heeft hij daar ook de jonkies onder zijn hoede genomen. De ontwikkeling die zij mede hierdoor hebben doorgemaakt en de kwaliteitsimpuls die dit team met een speler als Sven kreeg resulteerde in 2 promoties op rij. Toen eind vorig seizoen bekend werd dat de Nevobo de niveaus behoorlijk om zou gooien ging Sven weer omhoog kijken en tijdens de voorbereiding is gebleken dat hij het Topdivisie niveau nog makkelijk aan kan. Met Sven komt dus een 2de oud bekende terug in Heren 1. Ook daar zal hij het niet nalaten om de jonkies van tips te voorzien en de tegenstander het vuur aan de schenen te leggen. Met Niki en Sven erbij is Heren 1 klaar voor de competitie.

Heren 2 krijgt vers bloed
Dit betekend dat de 3de spelers uit de passer-loper poule komend seizoen in Heren 2 gaat spelen. Deze speler luistert naar de naam Daan Smulders. Daan zijn voorbereiding op dit seizoen verliep helaas niet geheel vlekkeloos. Tijdens de welverdiende zomervakantie kreeg hij tijdens een afdaling van een brug ruzie met achterwiel van een fiets. Helaas bleken de spaken sterker dan Daan zijn been en daarom loopt hij nu nog steeds op één slipper rond. Gelukkig gaat het de goede kant op en verwacht hij snel weer in de zaal te kunnen staan. Met Daan bij Heren 2 hebben we er weer een ambitieuze talentvolle volleyballer bij met wie komend en de daarop volgende seizoenen nog veel plezier gaan beleven. Ondanks dat hiermee de spelers uit de poule verdeeld zijn blijft het hier niet bij en maakt nog een speler de overstap naar Heren 2. Hij luistert naar de naam Joël Kling. Joël heeft eind vorig seizoen aangegeven de switch te willen maken naar de passer-loper positie. Omdat er onverwacht een plekje vrij kwam in Heren 2 heeft Joël op die positie meegetraind. Naast het feit dat hem dit zeer verdienstelijk af ging zagen we ook dat Joël daar waar nodig de lijnen mee kon uitzetten en het vlammetje kon aanwakkeren. Naar aanleiding daarvan is besloten om hem de kans te geven om zijn passer-loper kunsten bij Heren 2 te gaan vertonen. Samen met spelverdelers Lars Smits en Mees de Jager, middenmannen Dirk van de Ven, Marco Ketelaars en Remco van Elshout (alleen thuiswedstrijden), passer-lopers Axel van Baars en Joost Voets, diagonalen Jeroen Gollenbeek en Pepijn Kooijmans en libero Luca Donkers hebben we weer een mooi 2de herenteam staan wat klaar is om de strijd in de 1ste divisie aan te gaan.

Hiermee zijn HLB Van Daal/DS Heren 1 en Heren 2 compleet. We kijken met veel plezier uit naar de start van het seizoen en weten zeker dat deze teams hun mannetje zullen staan. Hopelijk is het publiek weer snel welkom om van de volleybalgevechten in De Misse te kunnen genieten.

HLB Together We Make It Happen v1

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website