hlb van daal ds logo 400px 1

Zaterdag 12 december 2020 stonden de 1000 kerststerren weer klaar voor de jeugd van HLB van Daal / DS. Dit jaar anders als voorgaande jaren. Door Corona moest de veiligheid gewaarborgd worden voor alle vrijwilligers en leden. Hierbij is gekozen voor het concept van een drive-thru in de manege de Jacobahal te Den Dungen. Allen met mondkapjes, handschoenen en geen groepjes buiten van meer dan 4 personen. Betalingen werden vooraf veelal per bank gedaan en op de dag zelf via tikkies. Een en ander verliep soepel en lekker snel. Veelal de ouders van de jeugdleden kwamen de kerststerren halen en zij hebben uiteraard veel verkocht in hun persoonlijke omgeving. Ze kwamen ze zelfs per paard halen en per fiets.
 
De Jeugdcommissie had wederom een en ander georganiseerd. Op vrijdagavond werden de kerststerren gebracht bij de Jacobahal. Het is te zien dat in de persoonlijke omgeving van de leden de meeste kerststerren verkocht worden. Corona zorgde er voor dat de jeugd niet langs de deuren mocht gaan.  

Er was maar 1 moment van ophalen van kerststerren en in de auto plaatsen. Door de meegebrachte huishoudkratjes en dozen konden de kerststerren makkelijk in de auto geplaatst worden en kon men meteen weer vertrekken. Er hoefden dus geen lege bakken te worden teruggebracht. Helaas en dat is uiteraard wel erg jammer dat de teambuilding of groepjes nu niet bij elkaar konden komen of blijven. Corona zorgde er op deze wijze wel voor dat we het af moesten sluiten met ergens een leeg gevoel. Geen kerstmutsen, sjaals, koffie, broodje knakworst en even lekker nakletsen. Omstreeks 12.30 uur was alles opgehaald en kon de jeugdcommissie met het bestuur opruimen en naar huis. Moe maar wel voldaan dat met deze actie er toch weer wat geld voor de jeugd in de clubkas kan stromen.  

De penningmeester mag weer aan de gang met het tellen van het ontvangen geld wat vooral besteed wordt aan de jeugd van onze vereniging. De opbrengst is bij de eerste telling nu rond de 2000 euro.   
Gelukkig maken vele handen licht werk. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen waardoor het voor de organisatie fijn was om te zien dat alles goed liep en alles verkocht was.

Tot volgend jaar!

De jeugdcommissie.

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website