hlb van daal ds logo 400px 1

Beste leden,

Ook dit jaar doen we als volleybalvereniging HLB van Daal - DS weer mee met de Rabo Club Support actie. Onze vereniging is ongelofelijk waardevol omdat ze ons bij elkaar brengt. Niet alleen voor de sport maar ook voor het gezellige samenzijn. Onze club is namelijk meer dan een club. Het is de vertrouwde plek waar wij samenkomen, waar iedereen elkaar kent en helpt en je jezelf kunt zijn. De Rabobank ondersteund met Rabo ClubSupport haar kennis, netwerk en financiële middelen in verenigingen en stichtingen zodat we met elkaar ons land – buurt voor buurt – sterker en toekomstbestendig maken. Dat is goed voor onze club & geweldig voor de samenhang tussen ons allen.

Wij hebben ons als vereniging weer aangemeld. Alle volleyballeden die lid zijn van de Rabobank Hart van de Meierij, krijgen de mogelijkheid om te stemmen tussen 5 en 25 oktober 2020. Het gaat dit jaar op een modernere wijze plaatsvinden, namelijk via de Rabo app of via Rabo internetbankieren onder de knop zelf regelen. Maak hier weer gebruik van om te stemmen op onze mooie vereniging. Iedere stem levert geld op waar we weer mooie zaken voor kunnen regelen.  Zorg er ook voor dat je familie, vrienden kennissen die ook lid zijn van de Rabobank Hart van de Meierij op onze vereniging gaan stemmen. 

LET DUS OP JE TELEBANKIEREN APP OF INTERNETBANKIEREN TUSSEN 5 EN 25 OKTOBER 2020 EN VUL HEM IN.

Namens het bestuur,

Pieter Gooijaers

Nieuwsartikelen van HLB/DS

Sponsoren

Voor ambitie op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website