Betrokken
Weten wat er speelt in je club

HLB Van Daal/DS D1 - Volley Meerkerk ’95 DS 1

Na een weekje rust gaan we weer verder met onze wedstrijden in de  2de divisie.  Of het weekje rust ons goed heeft gedaan zullen we zaterdag gaan zien!  Wat  zeker positief is dat de geblesseerde dames iets wat meer tijd hebben gehad om weer aan te sluiten bij de groep.

Ook deze  tegenstander,  Volley Meerkerk is voor ons weer helemaal nieuw. We kennen ze niet uit voorgaande seizoenen er hebben er geen oefenpot tegen gespeeld. Dus we gaan uit van onze kracht en de bereidwilligheid om er een mooie spetterende volleybal middag van te maken.

We zullen ons trouwe publiek weer energieke acties voorschotelen op het volleybalveld en met GIRLPOWER de tegenstander te lijf gaan.  Onze kanjers van deze week, Eva van Baaijens en Mischa van de Donk gaan onze dames hierbij helpen.

Volley Meerkerk staat momenteel net onder ons,  maar ze hebben ook 1 wedstrijd minder gespeeld dan ons. Dus dat het een leuke pot volleybal gaat worden dat is zeker! Wij zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk punten in Den Dungen te houden.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Project Breakout uit Eindhoven, www.project-breakout.nl. Namens heel dames 1 BEDANKT!

U bent van harte welkom ZATERDAG 28 OKTOBER in Sporthal de Misse.  Let op, we spelen deze week  om 17.00 uur!!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website