Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Heren 2 loopt 2 punten uit op mede titelkandidaten.

Heren 2 speelde afgelopen zaterdag tegen de nummer 6 uit de competitie Fit & Fysio/VC Limac. Heren 2 heeft hier vorig jaar ook al tegen gespeeld en toen was het niet altijd even makkelijk voor heren 2 dus iedereen wist wat ze konden verwachten.VC Limac kwam aan met een team dat beschikte over veel nieuwe spelers. Dus moesten Ferry-Jan en Robert snel een analyse maken van het team om onze tactiek er op aan te passen. 

In de eerste set begon Lars de ballen opwipper Smits als spelverderdeler, Ruud the rocket Pijnenburg op midden samen met de wel bekende Leon de constante Vercruijsse, op de passer loper positie stonden Sven veteran Smits en Max the beast Donker(s), op de diagonaal stond Thijs the wall Princen en op de libero positie de enige echte mooiboy van heren 2 bodybuilder Joost Voets.

Heren 2 begon matig aan deze set... er werden veel domme fouten gemaakt en heren 2 liet zich leiden door het klungelige volleybal van de tegenstander. De mooiboys onder leiding van Ferry-Jan en Robert moesten alles op alles zetten om het verhaaltje om te draaien. Er werd veel gezocht naar oplossingen om weer tot een kampioenswaardig spelletje te komen. Per punt merkte heren 2 dat het weer beter ging. Onlangs dat verloor heren 2 de set met 21-25.

In de tweede set bleef de gehele opstelling staan. Heren 2 vond weer het ritme en kon de service druk weg leggen bij VC Limac. Heren 2 speelde goed volleybal en Lars Smits kreeg het zelfs zo ver dat hij Thijs vrij speelde Die 2 van de 4 keer dat dit gebeurde net uit sloeg. Maarja dat overkomt iedereen wel eens zullen we maar zeggen. Heren 2 begon veel punten te scoren door een goede service druk werden er veel passjes over het net gespeeld door Limac zodat wij hem meteen af konden maken. Op een stand van 22-10 kwam Mees the hunter de Jager erin om de set af te maken. Dat lukte hem uitstekend. Er werd gewonnen met 25-13.

In de derde set bleef de opstelling weer staan en ging heren 2 met volle vertrouwen het veld in. Het verliep weer zoals in de tweede set. De druk lag bij VC Limac en de mooiboys van heren 2 konden vrij uit volleyballen. Er werd veel gescoord met de service en verdedigend begon het steeds beter te lopen bij heren 2. Ook in de derde set kwam Mees the hunter erin op een stand van 22-11. Dit pakte hij erg goed op en speelde heren 2 met goede sets naar een 25-13 overwinning.

In de vierde set speelde heren 2 weer een goed potje volleybal alleen viel het af en toe even weg waardoor er kleine foutjes ontstonden die de mooiboys snel moesten oplossen. Dat lukte uiteraard na een slokje water en een goed woordje van de caoches. De mooiboys van heren 2 pakte deze set met 25-18 overwinning en haalde zo de wedstrijd binnen met 3-1.

Omdat de concurrent Hajraa met 3-1 heeft verloren van Atak'55 HS 1 is Heren 2 alweer 2 punten uitgelopen op de mede titelkandidaten en hopen ze dat ze dit de komende weken verder kunnen uitbouwen.

Wilt u heren 2 nog een keer zien shinen??!! Kom dan zaterdag 4 november naar Horn waar heren 2 het om 17:00 uur op gaat nemen tegen de nummer 9 Hornerhof/HHC HS 1. We zien jullie dan!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website