Braderie Maaskantje

Afgelopen zondag gaf onze club op een enthousiaste manier Acte de presence op de braderie in Maaskantje. Er was een prachtig blauw veld uitgerold (gesponsord door Arno de Leijer, van Decoriginals), het net stond er stevig op in betonnen voeten en enthousiaste volleyballers van onze club gaven een fraaie volleybal-demonstratie. En dat alles in een heerlijk zonnetje en met veel bezoekers. Banners stonden erom heen en folders om te komen trainen werden uitgedeeld. Getty Hoevenaars stond erbij te stralen, deelde stickervellen van de Nevobo uit en leidde alle wedstrijdjes in goede banen. Kortom, onze club presenteerde zich trots en stralend!

Hartelijk danken we Getty voor de energie die ze hierin gestoken heeft. En Jeroen die ook ingeschakeld werd, de sponsor en de anderen die Getty inschakelde om alles te organiseren! En vooral waarderen we alle teams en volleyballers die aan de bezoekers van de Braderie lieten zien hoe leuk volleybal is!

Super bedankt allemaal!

Bekijk hieronder de foto's: