Bouter - Varenhorst op ATAK - Beach op zaterdag

Aanstaande zaterdag en zondag organiseert Volleybalclub Atak '55 een geweldig beachevenement met als klap op de vuurpijl een demonstratiewedstrijd van de huidige Nederlands kampioenen beachvolleybal, Christiaan Varenhorst en Jasper Bouter. Dit vindt plaats op zaterdag 2 juni om 19:00 uur op het Dorpsplein in Waspik. We willen hiervoor zoveel mogelijk publiek naar ons plein halen, dus we willen uw vereniging vragen om onderstaande poster zo breed mogelijk te delen met uw leden en andere geïnteresseerden via e-mail, Facebook, Instagram en andere kanalen.

Door uw bijdrage zal er hopelijk veel publiek naar de demonstratiewedstrijd komen waardoor deze avond wederom goede reclame voor de (beach)volleybalsport is!
Bij voorbaat dank voor uw hulp.

vcatak beach 2juni18