Clubdag 2018

Noteer allemaal alvast met dikke stift in de agenda.

ZATERDAG 15 SEPTEMBER … CLUBDAG HLB

Het duurt misschien nog even maar de tijd gaat snel. Na de zomervakantie kan iedereen weer lekker volleyballen. De aftrap voor het nieuwe seizoen wordt traditioneel gegeven op de clubdag. Alle teams spelen een wedstrijd, door de heren wordt een clinic verzorgt voor de jongste jeugd en ook de vaandelteams zorgen ter afsluiting voor een paar spetterende wedstrijden.

Voor vragen kun je die dag terecht bij de aanwezige bestuurs- en commissieleden zodat iedereen zich goed kan voorbereiden op de competitie die een week later begint.

Het wedstrijdschema voor deze dag wordt op een later tijdstip nog op de website bekent gemaakt.

Wij wensen iedereen alvast een prettige zomervakantie.

Technische Commissie