SponsorKliks Extensie voor je browser

Dat is handig! SponsorKliks heeft een zogenaamde browserextensie gemaakt waarmee het nog veel gemakkelijk wordt om te shoppen met SponsorKliks! Je wordt er nu automatisch aan herinnerd als je wilt shoppen bij een webshop die deelneemt aan SponsorKliks. Installeer de extensie nu meteen, het is supereenvoudig!

SponsorKliks is heel benieuwd hoe de browserextensie bevalt en vraagt om de ervaringen met hen te delen. U kunt uw vragen, opmerkingen en suggesties sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met uw hulp kunnen we zo gauw mogelijk een definitieve versie lanceren die door iedereen gebruikt kan worden.

Installeer eenvoudig de browser-extensie door op uw browser te klikken:

Google Chrome en Firefox

Met SponsorKliks verdient onze club geld, als jij bij de WebShops die meedoen, online aankopen doet. En het kost jou niets! Meer informatie over SponsorKliks.

Wat doet de browserextensie?

1 - Pop up voor doorverwijzing

De browserextensie toont een popup indien u naar een winkel wilt gaan die met SponsorKliks samenwerkt.
Let op: niet alle winkels hebben toestemming gegeven om in de browserextensie te worden opgenomen. Indien u op de groene button in de pop up klikt, wordt de shop website opnieuw geopend en wordt de SponsorKlik geregistreerd en ontvangt uw club commissie na een succesvolle aankoop.
De pop up verwijst altijd naar de homepage. Soms volgt u een link naar een specifieke productpagina of bezoekt u een website om in te loggen (bijvoorbeeld bij uw energie- of telefonieleverancier). Voor die gevallen is de rode knop in de popup bedoeld. Klik op de rode knop en de popup verdwijnt en u wordt niet doorverwezen.

voorbeeld van SponsorKliks in Google zoekresultaten

2- Melding in Google zoekresultaten

Zodra een website van een deelnemende shop naar voren komt in de zoekresultaten van Google wordt een opvallende balk toegevoegd.
Deze balk laat zien hoeveel commissie wordt uitgekeerd als er via SponsorKliks gekocht wordt.
Klik op de balk (en dus niet op een link daarboven) om de SponsorKlik te registreren.

voorbeeld van popup

De extensie werkt NIET in browsers op mobiele apparaten.

Klik hier om de SponsorKliks Extensie voor Google Chrome te downloaden

Klik hier om de SponsorKliks Extensie voor Firefox te downloaden