Zwemmen in de carnavalsvakantie!

Op donderdag 15 februari wordt de jaarlijkse zwemdag in het Golfslagbad in Oss weer georganiseerd!

Jeugdleden tot en met 12 jaar mogen zich opgeven voor deze gezellige dag!

We vertrekken om 9.30 bij de Misse en om 15.00 wordt iedereen weer opgehaald in Oss.

Om deze dag mogelijk te maken hebben we uiteraard ook weer ouders nodig die een aantal kinderen kunnen

wegbrengen en/of ophalen.

De jeugdcommissie zal zorgen voor drinken, snoepjes en chips. Kinderen moeten zelf hun lunchpakketje

meenemen en een euro of 50 cent voor de kluisjes.

Geef je snel op en ga lekker mee zwemmen!  Graag bij de aanmelding even aangeven of en hoeveel kinderen u kunt vervoeren.

Aanmelding loopt via het volgende emailadres:

Groetjes!

De Jeugdcommissie