Wat doen we met slecht weer?

Voor komende periode is er kans op “slecht weer” tijdens competitieweken.

Via dit bericht brengt de Nevobo jullie op de hoogte, welke acties er gedaan dienen te worden om de afmelding goed te verwerken.

Op onderstaande link kun je de informatie vinden over wat te doen bij slecht weer.

In de bijlage kun je ook de leidraad vinden over wat te doen bij slecht weer.

• Zorg ervoor dat je van te voren de contactgegevens van de sporthal en/of tegenstander hebt opgezocht, deze kun je ook vinden via de Volleybal app, bij de wedstrijden.
  • Zorg er altijd voor dat je de betrokkenen (tegenstander, organiserende vereniging, organisator en  officials e.d.) informeert dat het team of official niet aanwezig kan zijn.
  • Probeer ook al direct een nieuwe speeldatum af te spreken, zodat de wedstrijden alsnog snel gespeeld kunnen worden. Alle geplande wedstrijden dienen altijd alsnog gespeeld te worden.

pdfNevobo Leidraad 3.6: Weer en Verkeeralarm(109 kb)

Wat ons betreft staat veiligheid altijd voorop!