Geslaagde Pietentraining!

Op vrijdag 1 dec was het weer dolle pret in de misse! De training van Lobke en Ilse werd namelijk omgetoverd tot een echte apenkooi. De gezellige groep jongens en meiden klommen in touwen, rolden over matten en balanceerden over banken. Tot er ineens 3 vrolijke Pieten een rommeltje kwamen maken met een heleboel pepernoten! Wat een leuke verrassing was dat. Natuurlijk mochten de Pieten ook mee doen met de kids, ze bakten er alleen weinig van. Ze durfden niet hoog te klimmen, vielen uit de touwen en hadden hulp nodig bij de balans banken! Dat was ook eigenlijk best wel grappig. Na een uur rondrennen en snoepen was de Pietentraining helaas alweer voorbij, jammer! Hopelijk komen jullie volgend jaar weer langs!!

Groetjes van de Jeugdcommissie

pieten in wandrekgroepfoto met pieten

Tags: Jeugd, Club