Luuk Jothmann nieuwe trainer van Dames 1

Dames 1 gaan er weer met 100% GirlPower tegen aan!

Na een aantal weken van onzekerheid na het plotselinge vertrek van de trainer/coach kan Dames 1 weer bouwen aan de toekomst.

Een proeftraining en een aantal gesprekken waren voldoende om overeenstemming te bereiken met onze nieuwe trainer/coach Luuk Jothmann. Hoewel Luuk op dit moment nog verplichtingen heeft bij zijn huidige club VCV Veenendaal gaat hij de uitdaging met onze Dames 1 graag aan. De dames hebben tijdens een proeftraining al kennis gemaakt met Luuk en waren enthousiast over zijn persoonlijke en tactische tips.

Omdat Luuk nog niet alle trainingen en wedstrijden beschikbaar is wordt de verzorging van Dames 1 voor dit seizoen een duobaan. Marcel Vink, de huidige trainer/coach van onze Dames 3, heeft de laatste weken met groot enthousiasme de trainingen en coaching ingevuld. Hij heeft aangegeven dat hij dit wil blijven doen voor de momenten dat Luuk is verhinderd.

Met het beste van maar liefst twee trainer/coaches kunnen onze dames zich vanaf nu weer volledig richten op het spel, het plezier en de resultaten.

In onderling overleg tussen de dames en de heren die tegelijkertijd de thuiswedstrijden spelen, konden dankzij een positieve benadering ook al snel afspraken worden gemaakt omtrent de organisatie en inrichting van de wedstrijden. Hierdoor wordt het voor de dames mogelijk hun wedstrijden zo feestelijk mogelijk aan te kleden en daarnaast kunnen de heren zich onbekommerd richten op hun wedstrijden en het doel om zo hoog mogelijk in de competitie te eindigen.

Kom aanstaande zaterdag naar de Misse om onze Dames en Heren 2 aan te moedigen