Inge en Gwenn kanjer van de week!

Inge van Gemert en Gwenn van Herpen waren afgelopen zaterdag Kanjer van de week bij Heren 1

Wij mochten bij de wedstrijd van heren 1 de kanjers zijn!

Eerst gingen we overleggen voor de wedstrijd. Daarna gingen we mee inlopen/warming up. Dat vonden we super leuk om mee te doen. Daarna mochten we de eerste bal spelen .Dat vonden we super leuk. En toen was de wedstrijd begonnen .We mochten mee op de bank en de eerste set was voor Sliedrecht sport. Toen was het wissel van speelhelft . helaas was die ook voor Sliedrecht sport . Toen was er weer wissel van speelveld. Helaas verloren ze de derde helft ook. Toen was de wedstrijd afgelopen. we vonden het jammer dat ze hadden verloren hadden .

Gwenn en Inge .

foto 2 inge en gwenn kanjer