Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Ger van Heugten stopt als trainer van dames-lijn

Ons vaandelteam Dames 1 speelt dit seizoen in de tweede divisie en de afgelopen weken speelden ze hun wedstrijden op veld 1, met muziek, DJ, tribunes en nieuwe sponsors.  Deze verandering is afgelopen tijd geëvalueerd en woensdag 1 november 2017 hebben het bestuur van de vereniging met trainer Ger van Heugten en teammanager Regine Bressers overlegd. 

Tot onze spijt heeft Ger na afloop van dit overleg besloten te stoppen als trainer en diende hij zijn ontslag in. Ook Regine besloot te stoppen als teammanager.

Het bestuur spreekt veel waardering uit voor de visie en wijze van trainen van Ger van Heugten. Op vele onderdelen van alle goede plannen waren bestuur en trainer het roerend eens over de ingeslagen koers. 

Uiteraard gaan we als bestuur, samen met alle andere teams, en met de meiden van Dames 1 in het bijzonder, verder op die ingeslagen koers. Het bestuur zal met de Dames samenwerken om zo snel mogelijk weer met goede trainers in een sportzaal verder te kunnen trainen aan de sportieve ambities.

Een en ander heeft met ingang van vandaag wel ingrijpende gevolgen:

  • De trainingslocatie in Oss, wordt vanaf vandaag niet meer gebruikt om te trainen
  • We gaan op zoek naar een nieuwe trainer voor de dames-teams

We zullen dus komende weken wel wat vergen van ieders flexibiliteit en aanpassingsvermogen, maar uiteraard hebben we er alle vertrouwen in dat we snel de draad weer samen oppakken en enthousiast met elkaar verder volleyballen.

Ger van Heugten was afgelopen jaren de hoofdtrainer van de Dames teams van Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS. Hij trainde het eerste team van de dames, en Dames 2 en Dames 5, en werd vorig seizoen kampioen met Dames 1 in de derde divisie. 

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website