Total Sports verhuist en heet nu SportShop.com

Onze kledingsponsor uit Waalwijk is flink gegroeid afgelopen jaren en paste niet meer in hun oude locatie vlakbij de Piet Klerkx. Ze hebben hun naam gewijzigd naar SportShop.com en ze zijn verhuisd naar de Tielenstraat 13, aan de andere kant van de A59 (vlakbij de Van Haren).

totalsports wordt sportshop com

Showroom-winkel is gesloten

Hun fysieke winkel op de vorige locatie is gesloten. SportShop.com is nu puur een online e-commerce bedrijf geworden, met een enorm warehouse in Waalwijk. De ICT is flink gemoderniseerd en er is nog ruimte voor verdere groei. Ze hebben meerdere ondernemingen overgenomen, waaronder een online fitness-artikelen onderneming en een onderneming in Duitsland en zijn daar nu een van de grootste online leveranciers van hockey-artikelen.

Website en verenigingshop blijft hetzelfde

Volleybalkleding en artikelen bestel je nog steeds gewoon op:   volleybalshop

En daar vindt je ook onze VerenigingShop met speciale artikelen voor HLB Van Daal/DS

Online bestellen is heel eenvoudig en als er iets niet past, of je wilt het terugsturen, dan hanteert VolleybalShop een zeer soepele retour-service met dit formulier (dat je ook bij al je bestellingen aantreft)