Teamevaluaties

Nog dit jaar wil de Technische Commissie met alle teams het reilen en zeilen van het volleybalseizoen tot nu toe evalueren. De evaluatie dient om zaken af te stemmen en te bekijken of en waar we nog mogelijk zaken kunnen verbeteren. We zijn erg benieuwd hoe jullie de teams, trainingen en wedstrijden ervaren.

Zo hebben we voor een aantal van onze teams dit jaar uit moeten wijken naar zaalruimte in Oss. Dit soort zaken zullen zeker aan de orde komen.

Omdat HLB van Daal veel teams heeft en we iedereen voldoende aandacht willen geven zal de evaluatie met alle teams wel een aantal weken in beslag nemen. In november zullen we met de eerste teams gesprekken gaan inplannen.