Terug brengen van inspeelballen na de uitwedstrijd.

Volgens reglement 3.19.10 van de Nevobo is ieder team, vanaf de eerste divisie en lager, zelf verantwoordelijk voor het meenemen van inspeelballen bij een uitwedstrijd.

Maar in de regio Zuid zijn de meeste verenigingen goede gastheren en stellen gewoon ballen beschikbaar. Controleer dit via de lijst op deze link:

Staat er geen "JA" achter de clubnaam, dan moet je zelf 5 inspeelballen meenemen naar die uitwedstrijd. Het ophalen kan op vrijdagavond na 20:30 uur of op zaterdag.

Gaarne de ballen direct na de uitwedstrijd terugbrengen, maar als De Misse gesloten is, dan direct op de maandag. Dus geen ballen bij je houden, want dan is er een tekort tijdens de trainingen.