Aanpassingen op de site

De volgende informatie is bijgewerkt op de website:

• Alle competitiegegevens van alle teams worden nu correct overgenomen van www.volleybal.nl (vooral JB1, en de CMV-teams, muw CMV 8, daarvan zijn geen gegevens)
  • Alle commissies en bestuur zijn nu correct ingevuld, met de foto's e.d.
  • De tabs op de teampagina's bij Heren 1 en Dames 1 zijn verwijderd. Dat was lastig te beheren en zag er niet mooi uit op de smartphone. De teampagina's zijn nu net als alle andere teams.
  • Het aanmeldformulier voor nieuwe leden is verbeterd. De toestemmming voor de automatische incasso is nu onderdeel geworden van het leden aanmeld formulier. De pasfoto kon al gelijk meegestuurd worden.